Super cijena

[Opatija] Hotel Domino 4*: Obiteljski odmor uz 2 noćenja s polupansionom za 2 odrasle osobe + 2 ili 3 djece uz uključen wellness za 2.999 kn!

Opatija

Hotel Domino 4*U neposrednoj blizini mora. Uključeno korištenje sauna, bazena i fitnessa. Korištenje do 15.4.
Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
  • Dana

  • Sati

  • Minuta

  • Sekundi

8 kupljeno

Hotel Domino****

Hotel je smješten u novo adaptiranoj vili s početka 20. stoljeća koja se nalazi uz more, tik do šetnice Lungomare. Građena je po principu mediteranske ladanjske arhitekture, gdje su se u svojoj veličanstvenosti ispreplitale arhitektura i krajobraz; vile su okružene vrtovima, parkovima i šetnicama. Zahvaljujući razvoju turizma u Opatiji, Kraljici Jadrana, i naša se vila pronašla u ponudi za bogate grofove i plemkinje. Kroz povijest imala je različite nazive i priče…a sada je došlo vrijeme je da ponovno otvori svoja vrata.

Ovaj objekt s 4 zvjezdice nudi restoran, privatno parkiralište, sezonski vanjski bazen, bar, privatnu plažu, recepciju otvorenu 24 sata i besplatan WiFi. Dostupne su i obiteljske sobe. Sve sobe uključuju prostor za sjedenje, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima te vlastitu kupaonicu sa sušilom za kosu i bideom. Sve jedinice hotela sadrže klima-uređaj te radni stol.

U objektu se svakog jutra poslužuju kontinentalni i bife doručak. Objekt je smješten na  manje od 1 km od plaže za pse i 12 minuta hoda od plaže Mali raj. Zračna luka Rijeka udaljena je 46 km od hotela Domino.

Restoran Domino

Kušajte primorske okuse! Lokalne namirnice pretvaraju se u simfonije primorskih okusa pod ravnanjem maestra kuhinje - Dejana Pejovića. Zahvaljujući povoljnoj klimi i dostupnosti namirnica - imat ćete priliku kušati vrhunske specijalitete, ravno iz mora. Kvarner ima kuhinju koja u sebi sadrži elemente kontinentalne i mediteranske kuhinje - ribu i plodove mora, ali i jela s tjesteninom ili grahom. Oduševite i iznenadite svoja osjetila ukusnom, domaćom, primorskom kuhinjom.

Opatija: Kraljica Jadrana - atraktivna lokacija prepuna događanja! Brojni turisti posjećuju Opatiju tijekom cijele godine. Osim parkova i bogate vegetacije te šetnice uz more od 10 km (Lungomare), dočekat će vas i raznovrsna kulturna, zabavna, gastronomska i sportska događanja: Karneval, Balinjeradu, Festival kave, Gourmet priču, festival RetrOpatija, spektakl Opatija Carski grad, Marunadu, Festival čokolade i Advent. 

Opatija je destinacija koja sadrži sve za vaš potpuni doživljaj (godišnjeg) odmora!

Jedan kupon vrijedi za 2 - 4 osobe

Hotel je smješten u novo adaptiranoj vili s početka 20. stoljeća koja se nalazi uz more, tik do šetnice Lungomare. Građena je po principu mediteranske ladanjske arhitekture, gdje su se u svojoj veličanstvenosti, ispreplitale arhitektura i krajobraz; vila je okružena vrtovima, parkovima i šetnicama

Hotel Domino 4*, Opatija

info@hotel-domino.hr

091 162 4442 , 051 669 000

Ulica Maršala Tita¸¸ 147

Predložene ponude