Super cijena

[Otok Pag] Family hotel Pagus**** Provedite obiteljski odmor uz all inclusive uslugu po cijeni od samo 1380 kn!

Pag

Rudan d.o.o.Proljetni užitak na otoku Pagu, jednom od najposjećenijih otoka u Hrvatskoj u hotelu na šljunčanoj plaži!
Odaberi opciju
Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • Dana

 • Sati

 • Minuta

 • Sekundi

15 kupljeno

Grad Pag je jedan je od dva grada na otoku Pagu na sjevernom Jadranu. To je peti najveći otok na jadranskoj obali. Većina otoka je stjenovita i može se primijetiti da gotovo da na njemu i nema šume. Ovo je savršeno za izgradnju prve vjetrenjače na otoku Pagu.

Tijekom povijesti Pag je postao poznat i po proizvodnji soli. Neki su pisci u svojim knjigama spomenuli da je Pag poznat po svojim proizvodima, uključujući sol, med od kadulje, vuni i siru. Otok Pag ima dugu tradiciju proizvodnje sira i poljoprivrede, a najrazvedeniji je otok na Jadranu koji pruža savršene uvjete za proizvodnju sira. Glavni proizvođači paškog sira okupili su se kako bi formirali udrugu u cilju dobivanja zaštićene oznake izvornosti za paški sir. Pag je također poznat po čipki, a upisana je u UNESCO-ov reprezentativni popis nematerijalne kulturne baštine čovječanstva. Svaki dio čipke simbol je anonimnog, skromnog i samozatajnog života svog izumitelja. Paški čipkari rade svoj posao bez ikakvih crteža.

Na Pagu postoji nešto veoma poseno, a to je Paški trokut. To je zemljište u obliku trokuta, smještena blizu Novalje, malog mjesta na hrvatskom otoku Pagu. Vjeruje se da je ono bilo mjesto slijetanja NLO-a koje su u prošlosti grijalo stijene do ekstremnih temperatura. Ta temperatura je specifična za stijene Paškog trokuta i ne može se naći ni u kojim drugim stijenama na Pagu. Od otkrića 1999. godine, procjenjuje se da je Paški trokut posjetilo više od 500 tisuća turista. To je zaštićeno područje Grada Novalje. Hrvatski ufolozii povezali su postojanje trokuta s nizom NLO zapažanja krajem 20. stoljeća na otoku Pagu.

Pag je postao jedan od najposjećenijih otoka u Hrvatskoj. Smatra se prijestolnicom hrvatske party scene. S velikim brojem klubova na otvorenom koji su i mjesto održavanja nekoliko ljetnih glazbenih festivala, plaža Zrće savršeno je mjesto za sve one koji se žele dobro zabavljati.

Pogodnosti odredišta:

 • Pagus se nalazi u mirnom dijelu grada Paga, a 500 m od centra grada ugodna je šetnja uz more
 • hotel se nalazi na šljunčanoj plaži
 • aperitiv bar s terasom s pogledom na more i plažu
 • koktel bar
 • VIP sunčalište
 • roštilj na plaži
 • wellness i spa (unutarnji grijani bazen, vanjski bazen, fitness, masaža, 3 vrste sauna, unutarnji i vanjski jacuzzi, tretmani manikure, pedikure, lica i tijela)

Najvažniji sadržaji hotela uključuju 116 soba, veliki glavni restoran s terasom, aperitiv bar s terasom s pogledom na more i plažu te wellness/spa koji se prostire na 1200 m².

Vidimo se na Pagu!

Obavezna nadoplata u hotelu:
✓ boravišna taksa 11 kn po osobi/po noći
✓ djeca do 12 godina ne plaćaju pristojbu
Moguća nadoplata:
✓ dodatni dan u dvokrevetnoj sobi: 690 kn/soba
✓ dodatni dan u Superior sobi: 765 kn/soba
✓ dodatni dan u Family sobi:  840 kn/soba
Check in od 14 h, check out do 11 h
Boravak kućnih ljubimaca nije dopušten

Family hotel Pagus****, Pag

arausana.antonina@rudan.com

(022) 451 488

Ante Starčevića 1

Predložene ponude