Super cijena

[Plitvice] Zimska idila: jednodnevno putovanje 20.03. za 149 kn!

Lika

Travel PointPosjetite naš prvi nacionalni park i uživajte u prekrasnoj netaknutoj prirodi i opuštajućim zvukovima vode jezera.
Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
  • Dana

  • Sati

  • Minuta

  • Sekundi

8 kupljeno

Kategorije: Putovanja, Izleti busom

Plitvička jezera najstariji su i najveći nacionalni park Republike Hrvatske. Jezera i špilje, šume i livade, potoci, rijeke i slapovi Plitvičkih jezera kao i bogat raznovrstan biljni i životinjski svijet oduševljavaju i privlače svojom ljepotom posjetitelje iz cijeloga svijeta. Čarolija kristalno bistrih plavo-zelenih jezera traje kroz sva godišnja doba.

1. DAN:   ZAGREB – PLITVIČKA JEZERA - ZAGREB

Polazak iz Zagreba u 08:00 sati ispred zgrade Gradskog polavarstva (Stjepana Radića 1, Zagreb).

Vožnja preko Karlovca i Slunja prema Nacionalnom parku Plitvička jezera. Svojom iznimnom prirodnom ljepotom ovo je područje oduvijek privlačilo zaljubljenike u prirodu, pa je već u travnju 1949. godine proglašeno prvim nacionalnim parkom u Hrvatskoj. Proces osedravanja, kojim se formiraju sedrene barijere i stvaraju jezera, predstavlja jedinstvenu univerzalnu vrijednost zbog koje su Plitvička jezera dobila međunarodno priznanje u listopadu 1979. godine, upisom na UNESCO-ov popis svjetske baštine. Po dolasku slijedi razgledavanje ovog hrvatskog nacionalnog blaga, opuštanje u raznim bojama jezera i zvukovima netakute prirode. Nakon razgleda slobodno vrijeme za kupnju suvenira ili ručak. Slijedi okupljanje grupe i ugodna vožnja prema Zagrebu. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

Cijena uključuje:
✓ prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije prema programu
✓ voditelja putovanja
✓ razglede prema programu
✓ osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine
✓ troškove organizacije i realizacije putovanja

Cijena ne uključuje:
✓ ulaznicu za Plitvice
✓ ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike
✓ fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi
✓ putno osiguranje, karte javnog prijevoza 
✓ skretanje s rute i sve ne navedene troškove

Fakultativne nadoplate (na licu mjesta) 
 Ulaznica u NP Plitvice koja uključuje vožnju panoramskim vlakićem i elektro brodom: odrasli - 75 kn, studenti - 45 kn, djeca 7-18 godina - 30 kn, djeca do 7 godina i osobe s posebnim potrebama sa invaliditetom preko 50% ne plaćaju ulaznicu

VAŽNO: Rezervacija i plaćanje ulaznica napravljeni su od strane turističke agnencije i voditelj putovanja preuzima ulaznice na licu mjesta; putnici plaćaju ulaznice u autobusu. Pri rezervaciji putovanja molimo obavezno napomenuti ukoliko putuju studenti ili  djeca 7-18 godina!

Prometovanje panoramskih vlakova i elektro brodova te mogućnosti obilaska ovise o vremenskim prilikama. U zimskom periodu su zatvorena Gornja jezera no najposjećenije atrakcije parka se nalaze u Donjim jezerima koja su otvorena za posjetitelje.

Iskoristite povoljniju ulaznicu u zimskom periodu i uživajte u idili parka kad nema gužvi!

PREPORUKA: sportska obuća i odjeća!

Napomene: Sukladno preporuci HZJZ molimo da na izlet ponesete maske te ih nosite na licu za vrijeme vožnje. Na ulasku u autobus molimo da dezinficirate ruke. Agencija osigurava dezinficijens.

Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili za osobe koje zahtjevaju korištenje WC-a u autobusu. 

Organizator ovog putovanje je putnička agencija Travel Point (ID KOD: HR-AB-01-081110932) i kupnjom potvrđujete da ste suglasni o općim uvjetima koje možete pročitati ovdje.

  • Kupon od 22 kn plaćate na portalu KupiMe.hr, a aranžman od 127 kn plaćate prilikom rezervacije termina u turističkoj agenciji Travel Point
  • Uplata aranžmana u agenciji obavezna je u roku od 48h od rezervacije

Travel Point, Lika

info@travelpoint.hr

+385 95 73 000 00

Markuševečka cesta 2

Predložene ponude