[Stubičke toplice - Nova godina] Hotel Zagi***: 3 ili 4 dana s polupansionom za 2 osobe i ulaznicama za bazene!

Oroslavlje

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 0

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Dočekajte Novu 2022. u romantičnom Oroslavju!
 

STUBIČKE TOPLICE

Termalna voda Stubičkih Toplica na glasu je svojim kvalitetama kao i termalne vode poznatih toplica Karlovy Vari. Doživite toplinu i opuštenost neograničenim korištenjem naših potpuno novih, prelijepih saunaIzvori termalne vode, temeperature 46-63 stupnjeva celzijusa na izvoru, omogućili su razvoj liječilišnog i wellness turizma. Ovdašnja termalna voda poznata je po svojim ozdravljujućim svojstvima i dokazano pogoduje liječenju raznih povreda, upala mišića, reumatizma i sličnog.


VODENI PARK TERME JEZERČICA

Vodeni park Terme Jezerčica se sastoji od osam bazena s prirodnom termalnom vodom te je prilagođen svim uzrastima. Termalna voda izvorne temperature 38°C sadrži više različitih iona te se smatra ljekovitom mineralnom vodom.

Optimalna temperatura i kemijski sastav omogućuju primjenu termo-ljekovite mineralne vode u rehabilitaciji ili rekreaciji. Svaki radni dan, dva puta dnevno naši fizioterapeuti za sve posjetitelje održavaju vježbe u rekreacijskom bazenu.


HOTEL ZAGI***

U mirnoći pitomih zagorskih brežuljaka, u gradu Oroslavju, udaljenih od Zagreba svega 30 minuta odnosno 30-ak kilometara nalazi se restoran i hotel "Zagi", koji je daleko poznat po svoj bogatoj i atraktivnoj gastronomskoj ponudi. 

Ugodni ambijent restorana kapaciteta je 120 mjesta, a s posebnim ponosom ističu raznoliku i bogatu ponudu domaćih i internacionalnih specijaliteta te široku ponudu biranih pića i domaćeg vina, koja uz ljubazno i stručno osoblje doprinose tome da je restoran "Zagi" rado posjećivan tijekom cijele godine od gostiju iz bliže i dalje okolice.

Hotel ima na raspolaganju 60 moderno opremljenih soba.

Sve sobe imaju: mini bar, TV s digitalnim satelitskim prijemnikom, telefon, Wi-Fi i kupaonicu s tušem, wc-om i sušilom za kosu
 

Uživajte u večernjim šetnjama romantičnim Oroslavjem, u blagodatima termalne vode u toplicama po izboru, vrhunskoj gastronomskoj ponudi Hotela Zagi i stvorite uspomene za odmor kojeg ćete dugo pamtiti!

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

 • Mogućnost plaćanja karticama do 12 rata bez kamata i naknada
 • Provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona na 049 284 666 ili 099 228 3919 ili na info@zagi.hr
 • Možete kupiti 2 ponude na svoje ime, spojiti ih i produžiti boravak
 • Jedan kupon vrijedi za 2 osobe
 • Rok iskoristivosti kupona: 30.12.2021.-03.01.2022.
 • Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao termin najmanje 2 dana ranije
 • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti
 • Popust se ostvaruje isključivo kupnjom kupona preko portala Kupime.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva nakon roka iskoristivosti, potrebno se obratiti pružatelju usluge. U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć. U slučaju nezadovoljstva nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti. U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć.
 • Temeljem članka 79. zakona o potrošačima isključeno je pravo na jednostrani raskid ugovora

Ostale napomene

 • Nadoplata za djecu i dodatne osobe (plaćanje u hotelu):
  ✓ Djeca do 4 godina borave besplatno u postojećem krevetu s roditeljima
  ✓ Djeca od 4-12 godina imaju popust 30%
  ✓ Djeca od 12god na dalje plaćaju puni iznos ponude
  ✓ Doplata za treću osobu iznosi 50% ponude
 • Moguća nadoplata (plaćanje u hotelu):
  ✓ Neograničena konzumacija pića za novogodišnju večeru 100,00kn po osobi
  ✓ Nedjeljni ručak švedski stol 95,00kn po osobi
  ✓ Mogućnost kupnje dodatnih ulaznica za bazene i saune u lokalnim termama

Kontakt i lokacija

Hotel Zagi***, Oroslavlje

info@zagi.hr, recepcija@zagi.hr

+385 (0) 49 284 666, +385 (0) 99 234 8086

Milana Prpića 46

Kupljeno više od 0

expired

Ostavi nam svoju email adresu kako bi te obavijestili kada ponuda postane ponovno dostupna

Predložene ponude