[Wellness paket] Klasična masaža cijelog tijela i tretman u regeneracijskoj komori s kisikom

Malešnica

Wellnes Centar AquathermalOsjetite brojne blagotvorne učinke svjetski poznate regeneracijske komore Panthermal i opustite se uz masažu u Wellness centru Aquathermal!
Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
  • Dana

  • Sati

  • Minuta

  • Sekundi

5 kupljeno

Panthermal komora - PRVA REGENERACIJSKA KOMORA S KISIKOM I OZONOM U HRVATSKOJ!

PANTHERMAL komora objedinjuje nekoliko tretmana u jednom:

Detoksikacija se odvija pomoću ionizirane pare koja potiče znojne žlijezde i otvaranje pora čime se obilno izlučuju voda, štetne i beskorisne tvari, a stanice se opskrbljuju kisikom.

Molekularni kisik u tijelo ulazi cijelom površinom kože i stimulira cirkulaciju i rad organa. Aktivni kisik u literaturi predstavljen je kao koristan i bitan za metabolizam pa je iz tog razloga i zbog njegovog antibakterijskog učinka definiran kao “krijepilo za tijelo”.

Aktivni kisik ili ozon nema nikakvog toksičnog djelovanja na organizam, a u manjim količinama djeluje antiseptički, antibakterijski, metabolički  pri oksigenizaciji kod anemije i intoksikacije, umanuje brzinu sedimentacije, pozitivno djeluje naneurovegetativni sistem.
Korištenjem mješavine korisnih plinova (molekularni i aktivni kisik) kroz kožu, zajedno s ioniziranom parom postiže se:

✓ antistresni učinak
✓ detoksikacija organizma
✓ usporavanje starenja stanica
✓ opći ili lokalni učinak mršavljenja
✓ anticelulitni učinak
✓ opuštanje i savladavanje svih vrsta umora
✓ povećanje energetskog nivoa unutarnjih organa

Tretman u regenracijskoj komori Panthermal zaista omogućava objektivnu detoksikaciju pomoću ionizirane pare koja stimulira znojne žlijezde i otvaranje pora. To izaziva obilno znojenje pri niskim temperaturama (37° – 42°C), uslijed čega se iz organizma izlučuje voda zajedno s neupotrebljivim i štetnim otpadnim tvarima, a stanice u tkivu istovremeno primaju kisik.

Na taj se način molekularni kisik perkutno apsorbira čitavim tijelom, osim glave.

Ovaj oblik kisika stimulativno djeluje na krvotok i rad organa. U stučnoj literaturi možemo čitati o tome da se čisti kisik koristi i da je često od presudnog značaja kod aktiviranja općih procesa izmjene tvari, stoga su ga i nazvali “tjelesni tonik”. Znojenje je normalni tjelesni proces kojim se ljudsko tijelo hladi i regulira tjelesnu temperaturu.

Temepertura od 37 °C predstavlja ravnotežu između proizvodnje tjelesne temeperature kao rezultata različitih kemijskih procesa u tijelu, odnosno metabolizma te gubitka topline.

U kombinaciji s aromaterapijom, koja se pripravlja s obzirom na probleme, tegobe  ili indikacije, u dogovoru sa klijentom određujemo temperaturu unutar komore, dužinu trajanja tretmana, vrstu i količinu aromaterapije, kao i količinu i vrijeme protoka aktivnog kisika.

Ozon ima pozitivan učinak na zacjeljivanje rana, stimulaciju imunološkog sustava, oksigenaciju i prokrvljenost tkiva, smanjenje oteklina i boli, a pospješuje i proces kromatolize (zaraštavanja) kod djelomične rupture mišića, oštećenja ligamenata, oštećenja hrskavice, zaraštavanja mekog tkiva nakon operacija i bržeg zaraštavanja ožiljaka bez priraslica.

Trajanje tretmana:
klasična masaža: 60 minuta
 komora: 30 minuta
Redoslijed korištenja tretmana ovisi o trenutnoj popunjenosti (ako je komora zauzeta, otići ćete prvo na masažu)

Cjenik možete pogledati OVDJE

Radno vrijeme:
ponedjeljak - subota po dogovoru

Wellnes Centar Aquathermal, Malešnica

wellness.aquathermal@gmail.com

091 3473 393

Samoborska cesta 78

Predložene ponude