Radiofrekvencija lica u kombinaciji sa liposomima ili sa hyaluronom i 24 karatnim zlatom!

Centar

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 0

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Radiofrekvencija lica kontrolirano je dubinsko zagrijavanje kože elektrodom koje dovodi do poboljšanja metabolizma stanica, cirkulacije, povećanja mišicnog tonusa i elastičnosti tkiva te aktivacije fibroblasta i stvaranja novog kolagena.

Tretman radiofrekvencije lica koristi se za brzo i bezbolno pomlađivanje kože, a učinak je zatezanje opuštene kože, uklanjanje sivila i umora, smanjivanje bora te regeneracija tkiva i kože. Radiofrekvencijom može se utjecati i na smanjenje podbratka, podizanje očnih kapaka i smanjenje jastučića ispod očiju.

Riječ je o opuštajućem tretmanu koji uključuje primjenu kozmetičkog gela i toplog “štapića” kojim se prelazi po koži kružnim pokretima. Štap nježno zagrijava dubinske slojeve kože na približno 40 °C. To je trik kojim se zavarava mozak da pomisli kako je došlo do potencijalne ozljede.

Trajanje tretmana je oko pola sata. Nakon tretmana nije potreban nikakav dodatni oporavak. Odmah se možete vratiti svojoj svakodnevici. No, Vaša bi koža nakon tretmana mogla oteći ili pocrvenjeti. Zbog toga je nužno na kožu, neposredno nakon tretmana, nanijeti hidratantnu kremu.

Za optimalne rezultate preporučuje se 6 tretmana u razdoblju od 3 tjedna. S obzirom na to da proizvodnja kolagena zahtijeva određeno vrijeme, progresivno napredovanje, odnosno pomlađivanje kože, moći ćete pratiti i do tri mjeseca nakon završetka tretmana.

Što su liposomi? LIPOSOMI s 24-karatnim zlatom i hijaluronom daju maksimalan sjaj i vidljiv učinak popunjavanja bora nastalih mimikom ili dehidracijom. Pomlađuju i toniziraju kožu,a hijaluron prodire duboko i potiče proizvodnju živih stanica, kolagena i proteina. LIPOSOMI ČISTI KOLAGEN I KAVIJAR- u doticaju s našim kolagenom bubri. Za umornu i zrelu kožu, poboljšanje tonusa, elastičnosti i revitalizaciju. Kavijar stanice slične su našim mladim stanicama te zbog svojih sastojka masnih kiselina, aminokiselina, mineralnih soli, vitamina B, cinka i željeza imaju anti age djelovanje.

Vidimo se!

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 1 kupon na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 3 kupona
Najava 5 dana unaprijed prema uputama sa kupona
Kupon se dostavlja e-mailom 
(nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 22.12.2021.
U slučaju opravdanog nezadovoljstva nakon roka iskoristivosti, potrebno se obratiti pružatelju usluge
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti.
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Molimo Vas da na tretman dođete u točno dogovoreno vrijeme, zbog zadrzavanja određenog broja ljudi u prostoru po odluci civilnog Stožera

Trajanje tretmana: 30 minuta

Radno vrijeme:
pon - pet: 9 h - 20 h
sub (svaka druga): 9 h - 12 h

Cjenik možete pogledati ovdje

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 0

expired

Ostavi nam svoju email adresu kako bi te obavijestili kada ponuda postane ponovno dostupna

Predložene ponude